![]() |
|
Citroen Visa in LNA Poceni Citroen - Visa in prvi PSA Citoren. |
![]() |
|
Orodja Tem | Način Prikaza |
|
![]() |
#1 |
Poučen Citroenar
![]() Pridružen: Nov 2009
Prispevki: 126
|
![]()
Pozdravljeni,
pol leta sem že ponosni lastnik omenjenega avta, ki sem ga dobil kot darilo od soseda, ki je avto podedoval po očetu. Avto je super, z vožnjo sem zelo zadovoljen, vozim se tako ali tako samo po mestu, spravim jo v vsako luknjo, ljudje gledajo, želijo odkupit, vendar je ne dam. Imam pa sedaj eno težavo in sicer, kupil sem ji namreč zimsko obutev, potem pa ves razočaran spoznal, da felge nimajo sredinske luknje in z tem posledično pri marsikaterem vulkanizerju odpade centriranje. Zanima me, če se je mogoče kdo ukvarjal z podombnimi težavami na mariborskem koncu in če, kako jih je odpravil. Za vse odgovore se v naprej lepo zahvaljujem. P.S. Slike sledijo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Neustavljivi
![]() Pridružen: Mar 2007
Prispevki: 6,248
|
![]()
Nekateri vulkanizerji, predvsem tisti, ki imajo obrt čez 20 let imajo še centrirke za taka platišča. Malo povprašaj kje na tvojem koncu je kakšen tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Neustavljivi
![]() Pridružen: Feb 2007
Prispevki: 7,066
|
![]()
Imajo jo vsi citroenovi servisi! Ter Na tržaški vulko ter cizerl!
![]() |
#4 |
Poučen Citroenar
|
![]()
No, naj povem, da imam že zmontirano, ravno sem se vrnil od Lamuta iz Miklavža... na Citroenu pri Kolmaniču sem bil dopoldne, pa mi je odsvetoval, češ da jim ne centrira dobro... Z Zaverskim sem se tudi pogovarjal, ima, samo bi moral čakat do torka... v glavnem zadeva je urejena, danes poslikam in obesim gor...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Neustavljivi
![]() Pridružen: Feb 2007
Prispevki: 7,066
|
![]()
Ja načeloma v tej gužvi ki jo imajo vsi vulkanizerji dandanes s temi sezonskimi montažami si itak imel srečo, da ti je sploh kdo naredil. moraš celo glavo na mašini zamenjaz pa se jim ne da...
![]() |
#6 |
Poučen Citroenar
|
![]()
Ja, saj vem kako je. Sicer pa je potekalo tako, se pripeljem, njih pet zaposlenih zunaj kadijo, nobenega avta nikjer. Parkiram noter, stopim ven in za mano naenkrat štirje avti in dva tovornjaka... res sem imel srečo :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Citroenar z dušo in srcem
![]() Pridružen: Jan 2009
Prispevki: 472
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Legenda Citroenarjev
![]() Pridružen: Nov 2007
Prispevki: 1,801
|
![]()
Tako srečo mam jaz vedno na tehničnem heheheh
![]() |
#9 |
Poučen Citroenar
|
![]()
No, pa po dolgem času nekaj slikic mojih dveh lepotic...
Slika125.jpg Slika126.jpg Slika127.jpg Slika128.jpg Zadnji popravek od mlubej : 12-01-10 at 01:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Poučen Citroenar
|
![]()
Aha, trenutno Visa ni mobilna, ker mi je šla bencinska črpalka(v motornem prostoru) in čakam na novo. Za novo bom dal celih 12€, samo če je nimaš, pač avto ne gre nikamor. Komaj čakam, da se to uredi, saj snega še nisem sprobal z novimi gumami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Zaznamek |
Orodja Tem | |
Način Prikaza | |
|
|
![]() |
||||