Vrni se   Citroen Forum > Novice, Mediji, Promet, Tehnika, Akustika > Akustika v vozilu in dodatki

Akustika v vozilu in dodatki Vse o akustiki v vašem vozilu

 
 
Orodja Tem Način Prikaza
Prev Prejšnji Prispevek   Naslednji Prispevek Next
Staro 30-03-15, 23:55   #1
matt79
Poučen Citroenar
 
matt79's Avatar
 
Pridružen: Nov 2012
Lokacija: N. Gorica
Prispevki: 56
Default sub

Živjo.
Ne vem ali spada ta tema sem ali pod napake. V avto C4 GP 2009 l. sem montiral sub z ojačevalcem, avtoradio je RNEG. Plus sem potegnil direktno iz baterije,maso iz karoserije...( sem to naredil že v kar nekaj avtih vendar prvič v avtu z toliko elektronike). Zvočnike iz zadnjih vrat sem odstranil in kar iz sredinskih stebričkov potegnil žice iz obeh zvočnikov ( levi in desni zvočnik) do HI/LOW konverterja in do ojačevalca. REM sem potegnil iz napajanja - vžigalnik za cigarete.
Vse deluje v redu, malo butne zvočnik ko dam kontakt ker nimam kondenzatorja ampak ni moteče.

To deluje že cca 4 mesece. pred kratkim pa mi je javilo napako motorja, in celo da ni pritiska olja. Po tem je avto začel delovati nazaj in napake so se same izbrisale. Deloval je cca 14 dni in danes je nazaj izpisalo napako in avto pri prvem obratu ključa ni naredil nič ( zaganjač se ni obrnil)v drugem poskusu je deloval normalno in po tem ni bilo več problemov.


Torej po tem dolgem pisanju ali je mogoče da bi ta vezava sploh povzročala probleme celotnemu sistemu avta???

Lp
matt79 ni dosegljiv   Odgovori s Citatom
 

  Citroen Forum > Novice, Mediji, Promet, Tehnika, Akustika > Akustika v vozilu in dodatki

Zaznamek

Orodja Tem
Način Prikaza

Dovoljenja
Ne morete objaviljati novih tem
Ne morete odgovarjati na prispevke
Ne morete nalagati priponk
Ne morete urejati svojih prispevkov

BB koda - Vključeno
Smeški - Vključeno
[IMG] koda - Vključeno
HTML koda - Izključeno



Vsi časi so GMT +2. Ura je zdaj 03:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2000 - 2017- Citroen Forum